Canelons paparazzi amb salsa de cilantre

canelons d'estiu
Es pot trobar la massa d’arròs en botigues de menjar oriental. Són rodones, seques, i més aviat transparents. N’hi ha de més grosses i de més petites. Recomano les més petites perquè són més fàcil de treballar.

.

Farcit:
 pastanaga
col lombarda
carbassó
xapinyons
anacards o cacahuets
oli d’oliva o sèsam
 .
Tallar les verdures a troços petits i trencar els fruits secs. Fer un sofregit a foc fort, estil wok, amb l’oli. Les volem poc fetes, al dente.
 .
 La massa:
Preparem una vaixella amb aigua per hidratar cada full de pasta d’arròs. Això triga pocs segons, si la hidrates massa, es trencarà. El format és en realitat el del “rollito primavera”, ja que tanquem els extrems del “caneló”.
Mireu auqest link per veure com s’enrolla.
http://produceonparade.com/tag/thai/page/2/
Es poden menjar freds o pinzellar els rollitos amb oli i fornejar-los entre 5 i 10 minuts. Mentre, pots preparar la salsa de cilantre.

.

 SALSA DE CILANTRE
 1 grapat de fulles fresques de cilantre
suc de ½ llimona (o més)
1 cullera sopera de tahine
1 cullera petita de sal marina
aigua tèbia
opcional: chili verd

.

Tritutar tots els ingredients i anar afegint l’aigua a cullerades poc a poc fins aconseguir una consistència cremosa. Provar i rectificar les quantitats al teu gust.

.

.

.

Deixa un comentari