Ellen&Anna

L’Ellen, per a mi, simbolitza la integració natural de la sabiesa del cos, de la ment i del cor. El seu gest, senzill i armònic, amaga un coneixement profund de l’ànima i de l’ésser. No t’ho dirà ni et parlarà gaire de tot el que sap, perquè ho té tan integrat que (entre nosaltres, ara que no ens sent) ni tan sols li dóna importància.  Desde la humilitat de la dona sabia, tendeix al més natural, al més senzill, al més autèntic. Ella ara riuria i diria que sóc exagerada, però us puc garantir que és ben bé així…només necessiteu passar un dia amb ella per adonar-vos.
I si no…jutgeu per vosaltres mateixos. Aquí trobareu una petita part de les moltes coses que fa bé: www.ellenlima.com

.

.

.

Sí, està exagerant… 🙂 Per presentar-vos l’Anna penso en els elements que han estat sempre presents en la convivencia amb ella: la bellesa, l’humor, la generositat, la sensibilitat. Ella té aquesta capacitat de veure bellesa i humor on s’ens passen desapercebuts i si no hi son pot crear-los gràcies a la seva generositat i sensibilitat. Ultimament li dic catalitzadora (tot i que la paraula no soni gaire simpàtica) per què és la que et dirà “per que no?” i això és part del seu art. Per a ella fer art és connectar-se amb un mateix, ser honest amb el que sents i expressar-ho. Les seves creacions són resultat d’això. I és amb aquesta mirada que veu el tot i cada detall que res no es perd, tot es transforma, fins i tot la gent.
Com podeu veure aqui: www.psicoart.com

.

.

.

.

.

.

.

Anuncis

6 thoughts on “Ellen&Anna

  1. Hola bon dia,
    Us hem escrit un email desde etselquemenges.cat, no se si l’heu vist. És per fer-vos una entrevista. Contacteu-nos quan pogueu.
    Merci

  2. Molt xula aquesta pàgina. Sento dir-vos que no soc vegetarià però te tot molt bona pinta, així que alguna recepta provarem… Les fotos mol xules. Tenen un aire molt natural i sensill, que m’imagino que es el que busca l’Anna. Fa que els menús de la Ellen siguin molt apetitosos… 🙂 Enhorabona!!! Per quan uns canelons???

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s