Patates amb anet i llimona – fàcil

patatallimona
Ingredients
5 patates
1 llimona (ecològica perquè no tingui cera a la pell)
1 grapat generós d’anet fresc (rentat i secat)
sal marina o maldon
oli d’oliva verge
opcional: pebre negre

.

Indicacions
Rentar molt bé les patates. Si són ecològiques no cal pelar-les.
Tallar les patates i llimones en rodanxes molt primes. Per les patates pots fer servir una mandolina.
Preparar una safata de forn amb oli d’oliva. Disposar les patates en una capa. A sobre esparcir l’anet i per últim distribuir les rodanxes de llimona.
Espolverejar la sal i ruixar amb oli d’oliva.
Enfornar aprox. 20min a foc mitjà (180º aprox.)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s