Cols de brussel.les i carxofes al forn – fàcil

Primerament tallem una mica les puntes de les fulles de les carxofes i treiem les fulles més exteriors i dures. Rentem les cols de Brussel·les  treient les fulles exteriors que no tinguin bon aspecte.

Ingredients:

Carxofes tallades en quarts i cols de Brussel·les tallades per la meitat.

Instruccions:

Fer una capa a la safata i regar els vegetals amb suc de llimona, oli d’oliva, sal i pebre negre. Cobrir la safata amb paper de plata i rostir durant 15min. Girar les verdures i rostir 1omin més. Treure el paper de plata i rostir 5 min més. Servir calent (la col de Brussel·les freda té un punt amarg).

Servir amb arròs vermell i tofu marinat, per exemple.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s