Paté/Salsa de remolatxa

IMG_2212bb
.
La llet de civada (gràcies Anna, per l’idea) equilibra el dolç de la remolatxa amb el gust fort de l’all, harmonitzant els sabors i la textura. Si no en téns a casa pots provar amb iogurt o simplement no fer-la servir.

.

Triturar amb el mini pimer:
1 remolatxa grossa o 2 petites cuites
½ gra d’all (pots començar amb ¼ si el vols més suau)
1 c.s. de tàperes
2 c.s. d’oli d’oliva verge
2 c.s. de llet de civada
sal i pebre a gust
Tastar i rectificar les quantitats al teu gust.

.

.

.

One thought on “Paté/Salsa de remolatxa

  1. Retroenllaç: Una entrevista i dos menús | què soparem?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s