Amanida de carbassó súper fàcil

am carbasso
.
Si no tens una mandolina, pots fer servir un ganivet. L’avantatge de la mandolina és que no cal fer servir una fusta de tallar. El sumac té un punt àcid, per això pot fer el paper de llimona. Si optes per l’opció B, aprofita els 30min d’espera per descansar 😉

.

Ingredients:
1 carbassó
sal marina
oli d’olives arbequines
herbes
la meva combinació: sal de ajo, za’atar i sumac

.

Instruccions:
opció A: En un bol, tallar el carbassó amb una mandolina i amanir al teu gust.
opció B: Tallar el carbassó amb la mandolina sobre un colador i posar-lo sobre el bol.  Tirar 2 culleres petites de sal sobre les rodanxes de carbassó i esperar que perdin una mica de líquid – aprox. 30 min.  Apretar les rodanxes per extreure més aigua i descartar el líquid del bol. Posar les rodanxes al bol i amanir al teu gust.

.

.

.

.

.

One thought on “Amanida de carbassó súper fàcil

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s