Tabuleh de búlgur amb herbes

pesto
El búlgur és el gra de blat pre-cuinat i trencat. Conserva el 95% del segó i del germen, sent considerat un aliment integral.  És ric en fibres i minerals i antioxidants.
.
Ingredients:
1 tassa de búlgur prim, sec
6 raves
½ poma (o menys)
½ pebrot vermell
panses
1 grapat d’herbassana o menta
1 grapadet d’anet fresc
1 cullera de pesto (o un grapat d’alfàbrega fresca)
½ cullera petita de comí en pols
suc de llimona o vinagre de poma
oli d’oliva verge

.

Instruccions:
  1. Hidratar el búlgur en 4 tasses d’aigua calenta mín. 30min. Rentar-lo i exprimir tota l’aigua amb un drap de cuina net i prim.
  2. Mentre el búlgur s’està hidratant, rentar i tallar tots els ingredients frescos.
  3. Barrejar tots els ingredients en un bol, provar i rectificar les quantitats al teu gust.
  4. Servir a temperatura ambient o fred.
Serveix 4

.

.

.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s