com congelar espinacs

fotos comidas 026Separar totes les fulles de les tiges més gruixudes. Rentar les fulles. Jo les remullo un parell de cops en un bol gran. El mètode per blanquejar els aliments és tirar les fulles (netes) en una olla amb aigua bullint, coure-les durant pocs segons i escórrer-les.
Jo prefereixo posar totes les fulles un una olla tapada (sense oli, ni res) i coure-les a foc mitjà durant 3-4 minuts (depèn de la quantitat). Poso les fulles a sobre d’un colador per treure’n l’excés d’aigua. Pots prémer les fulles i fer dues pilotes. Embolicar cada pilota amb plàstic film i congelar-les si no les faràs servir en 24hores.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s