Paté de pastanaga

IMG_2186b.
Triturar amb el mini pimer:
[c.s.: cullera sopera, c.p.: cullera petita]
2 pastanagues mitjanes cuites
2 c.s. d’oli d’oliva verge
1 c.s. de vinagre de mòdena
½ c.p. d’anet
½ c.p. d’orenga
½ c.p. de cúrcuma en pols
pebre negre i sal a gust
Tastar i rectificar les quantitats al teu gust.

.

.

.

Anuncis

2 thoughts on “Paté de pastanaga

  1. Retroenllaç: Una entrevista i dos menús | què soparem?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s