Apéritif

En pocs dies han passat moltes  coses. Tantes que aquesta entrada podria ser-ne 4 o 5 que no vam arribar a fer…o més! Podiem haver fet una entrada sobre els previs de la inauguració oficial del Blog a la inauguració de la galeria d’art l’Indiscret, per exemple. Aquell dia vam quedar per comprar els ingredients pels canapès de paté de llentia vermella i d’hommus de mongeta Ens vam trobar, casualment, al costat d’una botiga d’estris de cuina antics.  D’aquelles que ja gairabé no en queden, les de tota la vida.

indiscret

Mentre esperava, vaig fer una foto amb el mòbil de forma que es veiés l’aparador i un trosset de carrer, i vaig pensar…la propera entrada la dedicarem a la primera persona que entri en pla i aparegui caminant. Era un nen que corria i portava un jersei vermell amb caputxa. De seguida van aparèixer colors, sabors i les ganes de fer una entrada dedicada als nens. Però no hi va haver entrada (queda pendent!)  perquè ja estàvem preparant un altre event (mira,  un rodolí).
En aquesta ocasió ens posavem mans, caps i cors a l’obra amb la presentació del projecte Boníssim Europa del Pau i la Clara, i ja que hi érem, vam fer també la presentació del nostre vídeo promocional, i també,  en primicia… Els Tallers de Què soparem!
Daniel Balboa_ festival de bloguers de cuina saludable_ bonissim europa__DSC7851-EditarTeniem molt poc temps per pensar en un tast i la inspiració en aquest cas va venir en forma de pluja d’inspiracions: d’una banda els ingredients dels que disposavem a través de Mercat Local, d’una altra les ganes de multiculturalitat i multicolors en referència un event tan multi tot, d’una altra una bonica història de São Paolo… i de tot plegat va sorgir l’invent de la Ellen:
El Pastís Multicolor (no puc deixar de sentir la cançó de la Abeja Maya!), o cous-cous paulista (em vaig equivocar i al cartell de presentació vaig posar cous-cous paolí).
Després d’unes quantes vicissituds amb les farines i les sèmoles, l’ Ellen va trobar la consistència perfecta i una combinació de gustos exquisida. Anava a dir que no em sorprèn, però la realitat és que no deixa de fer-ho amb cada tast.

.

Bon Apéritif

.

Varietat de canapès

Canapè Exòtic. Paté especiat de llentia vermella.

Canapè Mediterrani. Hommus de mongeta blanca i pebre rosa.

Pastís Multicolor o Reinterpretació del Cous-Cous Paulista

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s